Látky na bundy

Prošívané látky – co to je?

Samotný název quiltování pochází z francouzského slova "pique", což znamená píchnout.

Prošívání je spojování několika vrstev různých materiálů jejich šitím v pravidelných intervalech. Obvykle je ve střední části umístěna výplň, jejímž úkolem je zajistit teplo při použití kabátu nebo bundy z tohoto materiálu.

Prošívání umožňuje získat látky pro zimní bundy, protože několik různých vrstev vytváří materiál s velmi dobrými tepelně izolačními vlastnostmi a zároveň mimořádně účinný.

Prošívání může vytvářet různé vzory, které v kombinaci s obrovskou rozmanitostí látek pro vrchní vrstvu činí výběr látky pro bundy velmi velkým.

Prošívané látky – aplikace

Prošívané látky bundy mají mnoho výhod. Jedním z nejdůležitějších je schopnost rychle a snadno z něj šít všechny druhy oblečení. Používá se k šití bund, kabátů, vest, ale i podšívek na svrchní oděvy z materiálů, které nemají vysoké tepelně izolační vlastnosti.

Prošívané látky se také používají k výrobě doplňků, jako jsou tašky, čepice, šátky, kosmetické taštičky. Tento typ materiálu lze také vidět v interiérových dekoračních prvcích. Nejčastěji se jedná o přehozy nebo povlaky na polštáře.

Prošívané látky - jak pečovat o oděvy vyrobené z tohoto materiálu

Bundy nebo kabáty vyrobené z tohoto typu tkaniny mají kromě výhod, jako je teplo nebo pohodlí, ještě jednu důležitou vlastnost – velmi snadno se udržují. Látky bundy lze bez problémů prát v pračce nebo ručně.

Je však třeba mít na paměti, že v případě praní v pračce se doporučuje zvolit program pro jemné tkaniny s nízkou teplotou a zvolit tekutý prací prostředek, protože prášek může zanechat skvrny.

Při praní dávejte pozor, abyste nepoškodili vnitřní vrstvu, tedy tu, která udržuje bundu v teple. Do pračky se doporučuje umístit speciální prací kuličky. Prošívané oblečení se nejlépe pere samostatně.

Látky na zimní bundy - naše nabídka

Prošívané látky na bundy, které jsou v naší nabídce, jsou produktem nejvyšší kvality. Hřejivé, příjemné na nošení a mimořádně účinné. Můžete z nich vytvořit oblečení, které bude nejen chránit před nízkými teplotami, ale bude také jedinečným kouskem oblečení. Zimní svrchní oděvy nemusí být nudné.

Vybrat si můžete z prošívaných nebo vyšívaných látek:

  • Vyšívaná bundová tkanina skládající se ze tří vrstev - hedvábný vršek, střední - izolace, spodní - napařená vlna. Hedvábí je stínované, v odstínech hnědé a vyšívané květinovými motivy, napařovaná vlna je šedobéžová.
  • Látka bundy prošívaná s 3D efektem ve stříbrno-černé barvě, jemně skvrnitá. Látka je oboustranná, s jemným leskem nahoře a je podšitá černou organzou.
  • Látka prošívaná kostkovaným vzorem v béžové barvě, jednostranná (vyžadující podšívku), poměrně tenká.
  • Prošívané látky se zajímavými vzory
  • Poslední kupón zajímavé, oboustranné prošívané látky. Na jedné straně se vzorem velkých, tmavě hnědých skvrn na bílém pozadí, na druhé straně bez vzoru v barvě šedého kamene.

Naše látky na bundy mají vynikající izolaci, takže nízké teploty již nebudou problémem. Jsou měkké a oblečení z nich si zachovává svůj tvar. Prošívané látky bund se velmi snadno udržují a rychle schnou. Další výhodou je jejich příznivá cena.

Zjistěte, jaké originální oblečení, doplňky nebo prvky interiérového designu můžete vytvořit pomocí našich materiálů.

Související produkty

Komentáře ()

Nakládka...