Látky s károvaným vzorem

Kostkovaná látka – proč se vyplatí si ji vybrat?

Kostkované látky jsou již léta velmi oblíbené. Objevují se na kabátech, bundách, kostýmech a halenkách. Kalhoty s takovým vzorem a všechny druhy doplňků se také dychtivě nosí.

Oblíbené jsou zejména skotské kostkované látky nebo různé variace na tento tradiční vzor. Je to vzor, který je nadčasový a klasický. Přestože látky tohoto typu nepatří do příliš elegantní kategorie, jsou ideální pro šití smart casual oblečení, jako jsou společenské kostýmy nebo obleky do kanceláře.

Velmi oblíbené jsou také kostkované kabátové látky. Tento vzor je dokonce spojen s chladnějšími ročními obdobími, zvláště pokud byl umístěn na vlněném oblečení. Kabát nebo bunda z takového materiálu vypadá skvěle, bez ohledu na to, zda se nosí do práce nebo na procházku z města. Odkazují na klasický anglický styl, a proto se dobře hodí k doplňkům v jezdeckém stylu, jako jsou vysoké boty nebo kalhoty velbloudí barvy.

Kostkovaná látka je také výbornou volbou pro šití sukní – zde mě napadá odkaz na zemi původu tohoto vzoru. Tartanové sukně lze nosit v každém věku a téměř pro každou příležitost. Mohou být dlouhé, v mini nebo midi verzi – vše záleží na preferencích osoby, která je nosí.

Kostkované látky na kabáty a kostýmy

Kabáty a kostýmy z kostkovaných látek jsou klasikou v celé své kráse. Vlněné látky jsou ideální pro podzimní a zimní oblečení – hřejí a zároveň umožňují pokožce dýchat. Díky přídavku kašmíru mají vynikající izolační vlastnosti a vypadají mimořádně stylově. Seznamte se s našimi návrhy a nechte se inspirovat k vytvoření jedinečného krejčovského projektu.

  • Italská vlna s kašmírovou keprovou vazbou v černé barvě s velkým kostkovaným motivem. Jedná se o kostkovaný materiál, který vypadá mimořádně elegantně. Přídavek kašmíru zdůrazňuje jeho luxusní vzhled a zlepšuje komfort nošení. Je to ideální nabídka pro šití kostýmu, sukně, šatů, saka, tenkého kabátu. Tento typ kontrolovaných materiálů najdete v našem obchodě také v mnoha dalších variantách.
  • Italská kostýmová vlna s keprovou vazbou ve velbloudí barvě s motivem černé kostky (8 cm). Jedná se o velmi stylovou neelastickou tkaninu s klasickou tloušťkou. Ideální pro šití kostýmu, sukně, šatů nebo saka. Složení: 100% panenská vlna.
  • Italská kostýmová vlna s keprovou vazbou s kostkovaným motivem v krásné velbloudí barvě s modrou, vínovou a zelenou. Silnější, masitá tkanina podzim-zima. Ideální pro šití kostýmu, sukně, šatů nebo saka. Složení: 100% panenská vlna.
  • Italská kostýmová vlna v růžovo-hnědé barvě s jemným kostkovaným motivem. Tenká, mírně elastická látka s klasickou vazbou – ideální pro šití obleku, šatů, sukně, kalhot, kostýmu. Pokud hledáte jemnou kostkovanou látku, tento materiál vás jistě osloví.

Kostkovaný materiál je klasika, která nevychází z módy. Vyplatí se mít ve svém šatníku alespoň jeden kabát nebo oblek s tímto stylovým vzorem. Budou se hodit k mnoha příležitostem – k těm více i méně elegantním.

Kostkované látky – jak je vybrat?

Vyplatí se koupit kostkované látky podle vašich stylistických preferencí. Je však dobré věnovat pozornost velikosti vzoru. Větší kostka může opticky rozšířit siluetu, takže pokud plánujete šít plavky, věnujte pozornost menším vzorům.

Pokud jde o barvu, výběr je téměř neomezený, i když i zde je třeba si uvědomit, že velmi jasné, křiklavé barvy nemusí ladit s o něco úplnějšími tvary. Jemně kostkovaná látka je naproti tomu osvědčenou investicí – vždy vypadá skvěle, bez ohledu na typ vaší postavy.

Více zde: https://izpol.pl/fabrics/cz/22-all-fabrics?q=Wz%C3%B3r-checkered

Související produkty

Komentáře ()

Nakládka...