Buretové hedvábí

Hedvábné materiály jsou nejen krásné, ale mají také mnoho vlastností, které z něj dělají materiál považovaný za luxusní a stojí za to ho mít. S nabídkou našeho velkoobchodu s látkami v Poznani dokazujeme, že každá hedvábná látka je jiná – máme mnoho fantastických vzorů v pohádkových barvách i hladkých hedvábných látek. Jedním z nich je buretové hedvábí. Doporučujeme vám, abyste se seznámili se sortimentem a zadávali objednávky. V našem obchodě si můžete koupit přírodní hedvábí za výhodnou cenu.

Co je to buretové hedvábí?

Buretová tkanina je surové hedvábí vyrobené z moruše, bource morušového, hřebenů a kokonů. Je podobný lněným tkaninám, ale zachovává si všechny základní vlastnosti hedvábí. Je však ušlechtilejší než lněné tkaniny - méně se mačká. Zároveň je mírně drsný a zachovává si rustikální vzhled. Hedvábí mu dodává ušlechtilý lesk.

Vlastnosti buretového hedvábí

Přírodní materiály jsou ideální pro citlivou pokožku, protože nezpůsobují modřiny a nedráždí pokožku. Stejným způsobem to funguje s buretovým hedvábím. Materiál je příjemný a měkký na dotek. Má hypoalergenní vlastnosti, díky kterým jsme méně vystaveni velkému množství alergenů v našem prostředí. Hedvábí umožňuje naší pokožce dýchat, protože má vysokou propustnost vzduchu. Má nižší tepelně izolační vlastnosti, ale neovlivňuje vnímání nižších teplot, protože hedvábí udržuje naši tělesnou teplotu.

Co můžete ušít z buretového hedvábí?

Komentáře ()

Nakládka...