Hedvábná kostýmní látka s vazbou připomínající vlnu

Svatební sezóna právě začíná, proto stojí za zvážení materiálů, které plánujete použít pro své outfity se svým manželem. Dnešní text je však určen spíše mužům než ženám. Naše nabídka zahrnuje jedinečnou hedvábnou látku s vazbou podobnou vlně, která umožní mužům vypadat dobře během výjimečných večerů.

Italská kostýmová látka, 100% hedvábí s vazbou podobnou vlně. Je to druh světové třídy! Velmi originální produkt, který se vyznačuje výjimečnou měkkostí. Je poměrně nepružný, ale s ušlechtilým leskem charakteristickým pro hedvábné tkaniny. Výrobek lze bezpečně nazvat nejvyšší kvalitou, protože se používá především ve vysokém krejčovství.

Vlastnosti hedvábné kostýmové tkaniny

Přírodní materiály jsou ideální pro citlivou pokožku, protože nezpůsobují modřiny a nedráždí pokožku, čemuž se chceme při důležitých příležitostech vyhnout. Materiál je příjemný a měkký na dotek. Má hypoalergenní vlastnosti. Hedvábí umožňuje naší pokožce dýchat, protože má vysokou propustnost vzduchu. Má nižší tepelně izolační vlastnosti, ale neovlivňuje vnímání nižších teplot, protože hedvábí udržuje naši tělesnou teplotu.

Co z něj šít?

Související produkty

Komentáře ()

Nakládka...