Nejmódnější barvy sezóny jaro-léto 2022

Pokud stále přemýšlíte, jaké barvy vzít v úvahu při nákupu nových látek na sezónu jaro-léto 2022 - jsme tu, abychom vám pomohli! Speciálně pro vás jsme připravili přehled nejžhavějších barevných trendů letošního roku podle Pantone reportu a přiřadili je k fotografiím z módních přehlídek. Mezi letošní trendy patří všechny barvy duhy. Módní jsou také pastelové barvy, jemná modrá a broskvová barva. Přesvědčte se sami!

Všechny odstíny tvářenky

Růžová byla vždy spojována s dívčím a jemností - je vhodná doba na rozčarování z tohoto významu! Růžová je především o pozitivní energii, zábavě a jedné z nejmódnějších barev v nadcházející sezóně jaro-léto 2022. Od této chvíle je růžová spojována s ženskou silou a stává se symbolem sebevědomé ženy 21. století. Návrh růžové v podobě "podnikání" bude v této sezóně velmi žádoucí. Dobře zvolená růžová ve stylingu sluší každé ženě. Tato barva bude dokonale ladit s jemnou krásou blondýnky, zatímco v případě brunetky zdůrazní její krásu kontrastem.


Slunečné barvy

Letos na jaře vybíráme intenzivní odstíny, plné pozitivní energie. Žlutá je barva, která dokonale ilustruje, co se děje v přírodě na jaře. Žlutá v módě je na rozdíl od zdání velmi univerzální - hodí se ke každému typu krásy, ale měli byste zvolit správný odstín. Žlutá vypadá skvěle ve stylingu, nosí se v celkovém vzhledu nebo v kombinaci s neutrálními barvami: bílá, šedá, písková, krémová. S černou vytváří velmi jasný kontrast, který dobře funguje například v business edici.


Fialová

Barva Pantone, jiřina, je nádherně výrazná fialová, která vyzařuje dynamickou atmosféru. Jsme okouzleni tím, jak krásně vypadá jako hlavní prvek stylingu. Výrazná fialová s modrým lemováním má vyjadřovat vynalézavost, kreativitu, ducha nové energie a digitálu. Fialový styling se bude hodit jak na každodenní nošení, tak do práce. Krásné fialové šaty doplněné vzorovanými punčochami nebo barevným kabátem vytvoří ženský a zároveň lehký set, který nikdo nebude lhostejně míjet. 


Červený


Žhavá červená, jako obvykle, dodává sex-appeal a ženskost. Červená se stala neoddělitelnou součástí šatníku nadcházející sezóny. Nejoblíbenějším způsobem nošení červené, který navrhují návrháři, je celkový vzhled. Nový znak červené - již to není barva spojená s randěním. V nejnovějších kolekcích se stala mimořádně elegantní, ženskou, expresivní, vyzařuje z ní síla a odhodlání.


Skvělá příležitost

Jemná modrá vám dodá pocit blaženosti. Barva Spun Sugar je pastel neobvyklého charakteru. Modrá sluší úplně každému! Modrá je velmi univerzální barva, která se skvěle hodí do práce, ale dokáže zapůsobit i večer. Na denní bázi jej můžete snadno nosit jako alternativu k vaší oblíbené černé nebo jiným základním barvám, jako je béžová nebo šedá. Dobrým nápadem jsou také modré košilové halenky nebo vlněné vesty, včetně těch, které jsou zajímavým barevným akcentem.


Fotky z přehlídkových mol stažené z pinterestu

Komentáře ()

Nakládka...