Jaro 2020 je skvělou příležitostí experimentovat s barvami, výraznými vzory a doplňky. Mezi čtyři nejlepší barvy letošního jara patří intenzivní růžová, pastelová,  zelená a oranžová.  Pokud máte rádi výrazné vzory, ve vašem šatníku nesmí chybět květinové vzory a ty exotičtější, jako je tropická džungle, palmy nebo citrusy. Nejmódnější vzory najdete v našem internetovém obchodě. 

Hrajte si s barvami

Nechme zimní šediny za sebou. Nyní je čas na nekonvenční řešení. Můžeme nabídnout kvalitní bavlnu s intenzivními barvami a hedvábné satény, které vám dodají lesk. Pokud však dáváte přednost tlumeným, pastelovým barvám, máme pro vás něco speciálního. Velmi kvalitní látky na šaty Cadi. Je to ideální materiál na šaty. Jsou neprůhledné, splývavé, matné a velmi dobře stylizované. 

tkanina cadi kolor pastelowy różtkanina cadi w kolorze zielonymtkanina cadi w kolorze zielonym zdjecie sukienka

Vzorované látky

Svátky letos přišly dříve. V tomto ročním období můžeme cítit horko tropů. Krásné potisky a vzorované šaty. Barevné květiny, citrony, ananasy, palmy.  Připadneme si jako na exotické dovolené. Můžeme si dovolit dlouhé šaty, kimona nebo vzdušné krátké šaty. V našem obchodě s látkami Izpol najdete melounové látky a divokou džungli inspirovanou přehlídkou Dolce&Gabbana. Nabízíme také kvalitní podepsanou bavlnu.

tkanina wzorszysta satyna wzór ananasjedwabna satyna dżungla artykuł modajedwabna satyna wzorzysta w arbuzy zdjęcie

Síla květin

Květinové vzory jsou na přehlídkových molech už od zimy, ale letos na jaře rozkvétáme my! Nabízíme vám vzorovanou viskózu z našeho katalogu. Tento typ látky doporučujeme zejména pro šití letních šatů. Je průhledný a lze jej šít bez použití podšívky. 

wiskoza w łączkępomarańczowa wiskoza łączka zdjęciesatyna jedwabna w łaćzkę sklep z materiałami zdjęcie ładnej tkaniny hot girl

Naše látky dodají vašemu tělu lehkost 

Pokud si ceníte pohodlí a lehkosti, zvolte tkaný nebo bavlněný materiál. Nabízíme hedvábí tkané na len. Pro trochu romantičtější verzi doporučujeme satén nebo hedvábí, které je příjemné na dotek. 

Izpol vyhlašuje soutěž

Na naší facebookové fanpage najdete událost pod heslem Letos na jaře ušiju šaty. Pravidla a předpisy naleznete v informacích pod akcí. Zveme vás k účasti, výhra je zaručena. Možná se i vy během karantény naučíte něco nového? Držíme palce.

konkurs kurs szycia mody

Související produkty

Komentáře ()

Nakládka...