Ženy se již dávno zamilovaly do obleků! Mnozí z nás si často kladou otázku: "Co si obléct na obchodní schůzku?" nebo "Co si obléct na speciální událost tentokrát?". Přicházíme, abychom vám pomohli. Kalhoty a sako jsou nejlepším způsobem, jak se cítit pohodlně a vypadat elegantně v každé situaci. V dnešním článku vám poradíme, z jakých látek můžete ušít perfektní bundu pro sezónu jaro/léto 2020. Na našem instagramu v záložce "obleky" najdete inspirace přímo ze světa módy.

Trendy 2020

Dámské obleky neopouštějí přehlídková mola. Kromě klasiky, jako je černá bunda s pasem, se můžeme vyřádit s barvami a vzory, protože letos módní svět dobývají výrazné potisky a intenzivní barvy. Delší bundy v kombinaci se úzkými kalhotami jsou hitem letošního jara. V takovém obleku se budete cítit nejen pohodlně, ale také sexy.

Z čeho ušít dámský oblek?

Dámský outfit pro speciální událost se samozřejmě neomezuje pouze na sako a kalhoty. Můžeme si vybrat ze vzorů a vzorů: oversized bundy, bundy a chanel bundy. Zkombinujme je se spodničkami, sukněmi a džínovými kalhotami. Jediné, co nás omezuje, je naše představivost. Pro šití se nejlépe hodí vlněné tkaniny, hedvábné tkaniny, velur a všechny směsi těchto vláken.

Co ušít dámský oblek na sezónu jaro/léto?

Náš šatník, zejména v těchto ročních obdobích, by měl být lehký a prodyšný. Spolehlivou látkou pro šití obleku pro ženy i muže je bavlna. Nabízíme unikátní podepsané a potištěné bavlny . Můžeme použít i vzdušné prádlo, bohužel musíte mít na paměti, že len jako přírodní tkanina má tendenci se mačkat. 

Naše nabídka

V této sezóně kralují kostkované obleky. Proto vám nabízíme len s viskózou a také kostkovanou bižuterní vlnu. Kombinace bavlny a lnu se doporučuje například do práce, ne nutně na speciální události, mají hustou vazbu, která může být v létě problematická a způsobovat pocení. Látky na šaty Cadi Jsou ideální pro tenké bundy na jaře a v létě. Nesmí chybět ani hedvábí. Na našich stránkách najdete hedvábí tkané na lnu, materiál je lehký, měkký, neprůhledný a takovou bundu si můžete ušít bez podšívky. 

Související produkty

Komentáře ()

Nakládka...