Trendy podzim-zima 2020/2021

Rozhodli jsme se pomoci rozptýlit veškeré pochybnosti o převládajících trendech pro sezónu podzim-zima 2020/2021. Jaký styl vládl na přehlídkových molech? Jak vybrat barvy? Které vzory jsou nejmódnější? Na všechny tyto otázky se pokusíme odpovědět. Tím, že si pro to vyberete naše látky. Můžeš?

Hrajte si s módou

Oversized ramena jsou trendem uplynulého jara, který se nás drží dodnes. Můžeme si s nimi hrát a tvarovat, jak chceme, například s nabíranými rukávy, nebo vytvořit dojem "netopýřích křídel". Když už mluvíme o příliš velkých střizích, rádi bychom zmínili kožené motorkářské bundy, které se hodí k pleteninám. Můžeme si všimnout tendence k objevování oversized svetrů. Skvěle poslouží volné, oversized svetry se zapínáním na ozdobný pásek. Pokud nejste fanouškem volného oblečení, skvěle se vám budou hodit i tyto krátké a těsné svetry zdobené malými knoflíky. V sekci úpletů najdete unikátní exempláře. Hladké, vzorované, tlusté, tenké a všechny jsou měkké a té nejvyšší kvality. 

Spodní prádlo "navrchu" je v pořádku! Tuto sezónu můžeme pod teplý svetr nosit například krajkový, černý korzet. Šaty spodního prádla, jako je hedvábná spodnička, jsou absolutním hitem, ve kterém se můžeme objevit všude - v práci, na procházce i večer na večírku. V naší nabídce máme spoustu hedvábných látek a krajek. Chtělo by se říci: "od výběru k barvě". Přesvědčte se sami!

Určitě si pořiďte střapce! Z naší strany vám můžeme nabídnout originálně tkaný žakár ze směsi vláken , ve kterém můžete nitě stříhat a vytvářet tak efekt třásní. Skvěle poslouží i kožené látky na bundy, které lze ozdobit frivolně visícími třásněmi.

Dalším trendem, který nemizí, je boho/hippie styl, který se odhaluje každou sezónu! Rozdíl je v tom, že tentokrát se jedná o mnohem umělečtější vizi. Dojem měšťanství a šlechty budují těžké látky, složité vzory a vzácné výšivky šatů, tunik a kabátů předváděných na přehlídkovém mole. Podle našeho názoru zde bude nejlépe fungovat žakár. Žakár je silnější materiál, na kterém jsou vyraženy vzory. Díky tomu působí masitým a ušlechtilým dojmem. Takové květinové žakárové šaty se budou skvěle hodit jako doplněk. V naší nabídce najdete eko kožichy vyrobené z polyesterových vláken, které dokonale imitují přírodní chlupy. 

Kardigany a kostkované bundy jsou velmi žádané. Ideální je jemná kontrola v hnědé, béžové a šedé barvě. Zvláště pokud jde o kabáty a šaty. Doporučujeme vám naši kostýmovou vlnu v tmavě modré a khaki barvě, utkanou ze 100% střižní vlny.

Znáte film "Sladké starosti"? Jedním z nejikoničtějších outfitů byl žlutý tartanový oblek v kombinaci s bílou halenkou, žlutou vestou a bílými ponožkami nad kolena. Tato móda je zpět! Letos na podzim se můžeme inspirovat školními uniformami! Check navíc vyhrává první místo v žebříčku nejžhavějších trendů této sezóny. V jakékoli barvě! Žlutá, červená, zelená, modrá nebo oranžová! 

Oblíbená bude také černobílá malá kostka - pepito. Jedná se o vzor, který se obvykle objevuje na sukních, bundách, kalhotách a svrchním oblečení. Podle našeho názoru se pepito, které najdete v mnoha verzích, bude skvěle hodit na jakýkoli podzimní styling. O pepito jsme psali zde.

Námořnický styl je naprostým hitem. Pořiďte si tmavě modrou bundu nebo kabát, přišijte zlaté knoflíky a voila! Nezapomeňte na základní barvy, které jsou spojeny s námořnickým dobrodružstvím. Kabát můžeme nahradit pelerínami, které jsou nyní velmi módní. Pár slov od nás, pokud hledáte látku na svrchní oděvy. Doporučujeme vám například tmavě modrou nebo červenou italskou kabátovou látku utkanou ze 100% přírodní vlny. Podívejte se na naši širokou nabídku látek a pletenin, které jsou ideální pro šití kabátů, bund nebo pelerín. 

Kožené oděvy budou v této sezóně velmi žádané. Nechte se unášet svou fantazií, ať už se jedná o šaty s límečkem, kalhoty nebo krásnou sukni s knoflíky v kombinaci s bílým svetrem. Tento styl je silně inspirován estetikou z matrixu. Klikněte zde a podívejte se na naše návrhy kůže.

Každý z nás má svůj vlastní originální a jedinečný styl. Bavme se módou a užívejme si ji. Nebojme se kombinovat střihy, vzory a barvy.  Nejkrásnější na tom je svoboda, která nás naplňuje, když si vybíráme styling. Prostřednictvím oblečení vyjadřujeme sami sebe a svůj charakter. Pokud je styling zachován podle vašeho vkusu a necítíte se "oblečeni", ale oblečeni, můžete si dovolit vše.

Komentáře ()

Nakládka...