Poradíme vám, na co si dát pozor při výběru košile pro sebe

Košile je kus oblečení, který nesmí chybět v našem šatníku. Určitě je to skvělá alternativa k bílým topům, formálním tričkům a dokonce i šatům. Můžeme jej nosit na formální schůzky, obchodní schůzky, pracovní nebo příležitostné akce. V tuto chvíli budete v ležérní verzi vypadat stejně dobře, šik a především módně. 

Košile jsou v módě již mnoho a mnoho let. Bez ohledu na materiál, ze kterého jsou vyrobeny, a jeho barvy, můžete se stylingem pobláznit. Možností je opravdu hodně! Množství barev a vzorů nám umožňuje hrát si s módou, která může být extrémně perverzní a nepředvídatelná. 

Velmi důležitá je samozřejmě kvalita materiálu, ze kterého je košile vyrobena. Předpokládejme, že k vám přijde objednávka - a v ní vaše dokonale ušitá košile ve vašem vysněném vzoru. Pokud kvalita materiálu nesplňuje požadavky, můžete si jej několikrát obléknout a odložit do skříně. Košile by v žádném případě neměla nabírat statickou elektřinu a neměli byste se v ní potit! Ve svém oblečení se musíte cítit pohodlně. Pokud jde o rýhování materiálu, je to velmi individuální záležitost. Někteří lidé mají prostě rádi více pomačkané látky. Takové predispozice mají například len, který vypadá fenomenálně, i když je pomačkaný. 

Nejlépe poslouží přírodní tkaniny, jako je bavlna, len a hedvábí. Je však třeba mít na paměti, že exkluzivní látky používané k výrobě košil nejsou vůbec nejlevnější.

V současné době jsou nejžhavějšími trendy romantické košile s nabíranými rukávy, které dodají vašemu outfitu jemnost, nebo naopak - kožená košile, která dodá vašemu stylingu ostrý charakter. Dalším silným trendem pro podzim 2020 je školní uniforma. Proto letos na podzim rádi uvidíme kostkované košile a sukně. Samozřejmě ty zdobené prolamovanými, krajkovými a volánky, nadměrné, podlouhlé a šperky, oversized, leopardí potisk nebo květinové motivy. Je opravdu z čeho vybírat! 

Komentáře ()

Nakládka...