Jaké doplňky zvolit na svatbu?

Sezóna speciálních akcí je v plném proudu. Pokud jste si již vybrali šaty pro tento speciální obřad, vyplatí se přemýšlet i o doplňcích, které celek doplní. Jaké doplňky jsou letos v módě?

Klenoty

Zlato, velké šperky – všechny náhrdelníky, těžké náramky a velké náušnice jsou právě teď v módě. Ne každý má rád zlato, takže ho snadno vyměníte za klasické stříbro. Sehnat můžete i náhrdelníky s přírodními kameny.

Kabelky

Malé pastelové kabelky budou skvěle fungovat v kombinaci s barevnými, vzorovanými šaty. Zlaté kabelky v podobě krabiček nebo psaníček se budou skvěle hodit v kombinaci s chrpově modrými a červenými outfity. Taška na jezevčíka je opět v oblibě! Kůže nebo látka bude skvělým doplňkem. Vyšívané malé kabelky se budou hodit k šatům v boho stylu.

Podomek
Vysoké podpatky s kontrastní špičkou jsou hitem této sezóny. Klínky nebo bílé sandály jsou ideální k letním outfitům. Žabky na podpatku lze nosit například k obleku. Sandály na jehlovém podpatku s páskem kolem kotníku, lodičky s hranatou špičkou a ty s geometrickými podpatky jsou naprostou nutností.

Doplněk

Zdobení vlasů je v této sezóně obzvláště módní. Vyplatí se tedy vybrat si odpovídající šperky pro váš outfit. Vsadit můžete na klasické zlato nebo stříbro. Žádoucí jsou také perly nebo kameny. V obchodech najdete sponky, přezky nebo gumičky do vlasů.

Komentáře ()

Nakládka...