Nejžhavější trendy jara 2021

Letos se přehlídky konaly v trochu jiné podobě. Nejčastěji jsme je mohli sledovat virtuálně. Několik z nich se konalo v komorní skupině pozvaných hostů a ambasadorů značky. To však nemělo vliv na kvalitu pořadů. Na přehlídkových molech je letos mnoho úžasných, funkčních a revolučních možností. Pokud se chcete dozvědět více o trendech jaro-léto 2021, doporučujeme vám přečíst si tento článek. 

Slátanina

Díky jedinečné kombinaci různých barev, potisků a textur poskytuje tento trend jedinečnou perspektivu pro udržitelný pohyb. Patchwork má upozornit na opětovné využití textilního odpadu. Více o patchworkových látkách se dozvíte zde.

Blízko k přírodě

Boho styl je spojován především s oblékáním uměleckých bohémů a hippies, takže zároveň odkazuje na léto, svobodu, krásné počasí a život v blízkosti přírody. Nejdůležitější roli v boho hrají především šaty ze vzdušných, příjemných materiálů. Fungovat budou i šaty s květinovými vzory. Vsadit můžete také na volné kalhoty, sukně s volánky, šaty, dlouhé vzorované  tuniky nebo peleríny, vesty, prolamované a střapce. V naší nabídce najdete také širokou škálu unikátních galanterních doplňků v boho stylu. 

Jako rybářská síť

Síťoviny jsou poměrně inovativním přístupem. Svět módy se zamiloval do oblečení, které vypadá jako rybářská síť. Síťované materiály jsou ideální pro teplejší dny, při procházkách po pláži a pro elegantní večer. Síťoviny mají také odkazovat na ekologický trend a smíření s přírodou.

Trend z babiččina šatníku

 

Vesty jsou opět v oblibě. Vzpomínáte si na své prarodiče ve vestách s roztomilými nášivkami? Tento trend byl patrný již na podzim a v zimě. Zdá se nám, že toto řešení je nejen pohodlné, ale také mimořádně funkční. Jediné, co musíte udělat, je obléknout si takovou vestu přes své oblíbené tričko, obléknout džíny a voilá! Styling vypadá bezvadně. Tento trend je velkým kývnutím na udržitelnou módu, která volá po nákupu oblečení z druhé ruky a zdůraznění, že staré neznamená špatné.

Jemná a vzdušná


Tyl a vzdušné látky jsou jedním z nejromantičtějších trendů letošního roku. Síťovina, krajka a průsvitné látky odhalující spodní prádlo mají podporovat pozitivní pohyb těla. Jemné, splývavé šaty z průhledných látek nám umožní přesunout se na slunné pobřeží. 

Tvídové šílenství

Největší dojem na nás však udělala přehlídka Chanel 2021 Haute Couture. Na video se můžete podívat zde:

Tato přehlídka se dotýká našich srdcí z mnoha důvodů, především proto, že jsme rodinná firma a hodnoty módního domu, který Virginie Viard představuje v tomto mimořádném, kouzelném světě, jsou nám nesmírně blízké. Připomíná nám intimní rodinné setkání na zahradě a touhu po něžných chvílích s blízkými. Dalším důvodem je samozřejmě přístup k módě. Náš velkoobchod je známý svými kostýmovými látkami vyrobenými z vysoce kvalitní vlny a viskózy. 

Ne nadarmo se kostýmové látky těší neutuchající oblibě již desítky let – ve světě módy kralují nadčasové kreace, zejména v posledních letech. Stejně jako přírodní hedvábí, i materiál Chanel dělá i ty nejjednodušší střihy luxusními a potěší nevtíravou elegancí a elegancí. Látka Chanel, známá jako tvíd, byla pojmenována po zakladateli jednoho z nejslavnějších módních domů. Byla to právě ona, kdo zpopularizoval tento nadčasový vzor, nosila stylové kostýmy, které předběhly svou dobu. 

Komentáře ()

Nakládka...