Látky, které jsou ideální na záclony

Můžete u nás získat záclonové látky? Samozřejmě. Nabízíme široký výběr látek, které se budou skvěle hodit i jako dekorace do vašeho domova. Volba typu takového materiálu závisí na funkci, kterou má plnit, a je to velmi individuální záležitost. Hodně záleží na stylu bytu. Představujeme Vám naše návrhy záclonových látek. 

Len - je stoprocentně ekologická tkanina . Je vyroben z rostlinných vláken. Díky tomu se zcela rozkládá, a proto jsou lněné tkaniny bezpečné pro životní prostředí. Všechny lněné textilie jsou investicí na roky. Pokud máte rádi interiéry v boho nebo rustikálním stylu, lněné závěsy budou třešničkou na dortu.

Taft – poměrně tuhá, lehká a šustivá látka. Může být silný nebo mírně třpytivý, existují i takové, které mění barvu v závislosti na úhlu dopadu světla - takový lesk mu dodává eleganci! Proto vypadá důstojně například v ložnici. 

Bavlna – další přírodní materiál. V první řadě je měkký a příjemný na dotek. Jeho přirozenost ovlivňuje kvalitu a bezpečnost pro alergiky. Bavlna má spoustu využití, takže jako dekorativní materiál se jí bude dobře dařit. Najdete zde spoustu bavlněných látek - od jednobarevných až po vzorované. 

Saténhladká a splývavá látka. Na jedné straně lesklý a na druhé matný. Skvěle se hodí do elegantních interiérů. Pokud sníte o větším lesku, satén bude tou správnou volbou. Je také náchylnější ke stylingu, například připínání a modelování. 

Velur - Samety patří k látkám označovaným jako plyš. Samet je po staletí ušlechtilou látkou. Nejjednodušší způsob, jak vnést trochu luxusu do obývacího pokoje, ložnice nebo dokonce kanceláře, je použít sametové doplňky.

Polyester – Pokud jde o samotný materiál, je jedním z nejběžnějších. Na rozdíl od zdání dokonce vypadá jako přírodní tkanina, jako je bavlna. Chcete se o polyesteru dozvědět více? Klikněte zde

Doufáme, že vám těchto pár vět pomůže při rozhodování o záclonách.

Související produkty

Komentáře ()

Nakládka...