Doplňky a barvy pro sezónu podzim-zima 2020/2021

Pokračování úvah o nejžhavějších trendech letošní sezóny. V tomto článku najdete informace o nejdůležitějších trendech nadcházející sezóny z hlediska barev, vzorů a doplňků. 

Oblečení v tělových odstínech

Chutnější už to být nemůže! Stále nosíme bílé, béžové a hnědé outfity, které připomínají bílou čokoládu nebo naše oblíbené cappuccino. Nejoblíbenější se ukázaly být béžové šaty a dámské obleky v nahých odstínech. Kromě toho vám doporučujeme naše svetrové úplety v neutrální barevné paletě.

Černá vdova

Černá na tomto seznamu nemohla chybět. Nejuniverzálnější barva všech dob této sezóny si získává naše srdce a svádí. Pamatujte však, že černá není barva pro každého, protože zdůrazňuje například tmavé kruhy pod očima nebo změnu barvy na obličeji. 

Červená Karkulka

I když se název může zdát trochu zvrácený, červená je jednoznačným favoritem palety podzim-zima. Můžeme se objevit od stolu až k patě v červené, protože takový celkový vzhled je velmi žádoucí. Barevná paleta zahrnuje především její hluboké, vínové odstíny. Tento trend stojí za to kombinovat s nejmódnějšími v této sezóně - zkontrolujte! To bude oheň!

Stříbrné šaty a sukně

Už víme, že stříbro vypadá vznešeně. Takové látky jsou ideální pro zvláštní příležitosti, zejména večerní. Doporučujeme vám naše látky s flitry, které se nejen krásně třpytí, ale především dodají vašemu stylingu šmrnc. Své si najdou i jednobarevné a třpytivé verze. Pokud můžeme poradit, jak takové materiály používat, jsou ideální pro šaty, sukně a bundy. 

Exploze barev

Nebojte se kombinovat barvy a vzory, doporučujeme i experimentovat! Tuto sezónu barvy dobývají ulice. Nejsou pravidla. Podzim a zima jsou ideální čas na jejich vystavení a přidání trochu léta do našich outfitů. Nejžádanější jsou: oranžová, limetková a zelená, které byly na přehlídkových molech nejčastěji doprovázeny volánky. 

Zítra bude kožich

Pokles teploty je ideální čas na pořízení bundy z umělé kožešiny. V dnešní době se kožichy nevytahují pouze při "zvláštních příležitostech". Kožichy s hustým a dlouhým vlasem zůstávají v trendu, nejlépe v přírodních odstínech, jako je bílá, béžová a hnědá.

V naší nabídce najdete široký výběr kožešin: s dlouhými nebo krátkými vlasy, v odstínech růžové, tyrkysové i klasické černé.

Kvést

Jednotlivé květiny, kytice nebo malá louka podle nás v této sezóně vítězí. Květinové potisky si spojujeme s jarem, tak osvěžte svůj šatník a vneste do něj trochu radosti. Nemusí to být hned boho styl, nabízíme květinové žakáry, které vypadají mimořádně originálně a královsky. Na podzim budou vládnout květiny na látkách ve všech možných odstínech, i když květinové potisky získávají na síle na podzim a v zimě v kombinaci s tmavě modrou. 

Zvířecí vzory

Budou opět v módě! Neobjevily se v davech na módních přehlídkách, ale přesto si získávají naše srdce a budou součástí našich stylizací. Zejména v podobě tašek a doplňků. Snakeskin dodá našim outfitům trochu rock'n'rollu. Je to extrémně ženský a silný vzor. Tento potisk se objevuje všude a navíc tento sofistikovaný vzor sluší ženám všech typů krásy. Pokud jste fanouškem výrazných vzorů a chcete do svého šatníku přidat něco bláznivého, podívejte se na náš potisk imitující barvu africké zebry a leoparda. Tento vzor je uměleckým dílem ! Pokud dáváte přednost klasickému zebřímu potisku, bílo-černý potisk se bude skvěle hodit jak do práce, tak na každodenní i večerní styling. Skvrny naopak vypadají skvěle na šatech nebo košilích. Zvířecí vzory nejsou žádnou novinkou, ale již několik let se ve velké slávě vracejí do podzimního chladu.

Orientální vzory

Sukně, vesty, bundy a kabáty jako perské koberce. Tuto sezónu se vyplatí pořídit si vzorované látky inspirované dalekými cestami. Výrazné, intenzivní barvy skvěle doplní váš styling. Paisley - směs takových orientálních vzorů se nemusí zdát každému, ale co když ji zkombinujete se stylingem s moderní verzí? Ach, všichni jsme pro!

Související produkty

Komentáře ()

Nakládka...