Co si obléct na svatbu? Trendy 2020

Hledáte perfektní outfit na večírky a oslavy, které vás letos v létě čekají? Přicházíme, abychom vám pomohli. V roce 2020 je téma na svatbách a svatbách velmi módní. Pár si vybere téma, které je jejich srdci nejbližší. Pak stojí za to zapadnout do povahy obřadu. Nejmódnější se v této sezóně ukázaly být svatby v rustikálním, boho a glamour stylu. Stojí za to se na tuto příležitost připravit a seznámit se s hlavním tématem. 

\

Barvy 

Barevnými hity jak v módě, tak ve výzdobě byly Classic Blue, Neo-Mint, Purist Blue, Blueberry, Peach, Red a Gold. I když je letos nejmódnější barvou černá, pokud se chystáte na první svaté přijímání, svatbu nebo hostinu, černé se vyhněte. Pokud jste fanouškem tmavých barev, nahraďte černou tmavě modrou - bude fungovat perfektně.

Šaty na svatbu

Nejdůležitější je, abyste se ve zvoleném outfitu cítili dobře, protože se v něm budete bavit pravděpodobně až do rána. Ujistěte se, že šaty jsou pohodlné a vyrobené z dobrého materiálu. 

sukienki na slub3.jpg

Pokud se zaměříte na jednoduchost a minimalismus, budou perfektní šaty ve stylu hedvábného nebo saténového spodního prádla. Vybrat si můžete i velmi jednoduché  a jemné šperky nebo vsadit na extravagantní doplňky, jako jsou velké náušnice nebo čelenka. Pro tuto příležitost se budou skvěle hodit i hedvábné, uniformní, lehké košilové šaty. S botami se pak můžete vyřádit. Boty se zvířecím vzorem jsou v této sezóně módní. Oblíbené jsou také šaty s peplum pasem. K tomu, abyste zapadli do současných trendů, není potřeba mnoho. 

Pokud se rádi vyřádíte se vzory a střihy. Máme dobrou zprávu, že rok 2020 je rokem volánků, obrovských nabíraných rukávů a rozšířených kalhot. Bavte se s módou do sytosti! Skvěle poslouží i velké mašle a tropické vzory. Je čas vyzkoušet něco nového, například volánkové, vzorované šaty s nabíranými rukávy. Volánky jsou tuto sezónu super trendy. Proč je nespárovat s flitry? Na konci roku můžete takové šaty použít během Silvestra a později karnevalu. 

V každé z výše uvedených možností můžete zdůraznit své silné stránky. Velký výstřih vpředu nebo vzadu a dlouhý přívěsek na ozdobu budou v tomto případě fungovat velmi dobře. Pokud nechcete odhalovat své tělo, vsaďte na trapézové šaty, které jsou nejlepší ve své jednoduchosti. 

 

Tkanina

Rozhodli jste se ušít outfit na tu či onu oslavu? Poradíme vám, jaké látky tuto sezónu použít. 

Lurex - Splývavý a jemný materiál, díky kterému dokonale přiléhá k postavě. Máme neutrální barvy pletenin, spadající do béžové a růžové. Pokud jste však fanouškem hitových stylů, máme pro vás i kontrastnější barvy, jako jsou: chrpa, zlatá a amarant. Flitry navíc dodají stylingu glamour charakter.

Vlněný krep - Vlna s krepovou vazbou, díky které je lehčí a tenčí. Nabízíme nejmódnější barvy vlněného krepu, ze kterého si můžete ušít například oblek. Je však třeba si uvědomit, že tento materiál se nejlépe hodí jako kostým nebo svrchní oděv, protože se jedná o 100% vlnu a má tepelné vlastnosti.

Hedvábná organza - Organza je z přírodního hedvábí poměrně tuhá. Máme různé barvy, perfektně zapadá do letošních trendů. Dlouhé outfity s obálkovým výstřihem, vyrobené z průhledné organzy nebo látky zdobené flitry, budou vypadat nejlépe s minimalistickými doplňky. 

Mušelín - Velmi jemný materiál. Vyznačuje se především svou lehkostí, což z ní dělá ideální materiál na léto. V naší nabídce najdete krásné vzorované mušelíny s květinami nebo motýlky. 

Satén - Hladká a splývavá látka. Na jedné straně lesklé a na druhé matné. Perfektně sedí a dobře se hodí do velmi elegantních, důstojných, plesových tvarů.

Krep - Pružný a měkký materiál, odolný proti pomačkání. Krep se dodává v  mnoha variantách, které se liší složením a tloušťkou. Vypadá skvěle v případě upnutých šatů. 

Šaty cadi - ideální pro každou příležitost.

Zábava! 

O šití obleků jsme psali zde

Pokud chcete zjistit, jaké doplňky budou tuto sezónu v módě, klikněte zde

Fotografie šatů - Pinterest

Komentáře ()

Nakládka...