Někdy stačí k dokončení vzhledu jeden doplněk. Samozřejmě milujeme lesklé doplňky, které zdůrazní náš vzhled, ale tuto sezónu se zaměřujeme na šátky! Vzdušné šátky, šátky, šátky uvázané na hlavě, uvázané kolem zápěstí a dokonce i nošené jako tričko. Barevné, plné vzorů, jsou letos v létě nepostradatelným doplňkem. Nejdůležitější věcí při výběru šátku je typ látky, ze které je vyroben. Záleží nám hlavně na jeho kvalitě. V této situaci doporučujeme hedvábné tkaniny, které jsou extrémně odolné. Hedvábí má navíc skvělý vliv na vlasy! Pokud chcete znát vlastnosti hedvábí, klikněte zde. 

Popusťte uzdu své fantazii 

Šátek může být alternativou k náhrdelníku. Skvěle doplní ležérní outfity. Pokud máte rádi elegantnější řešení, můžete takový šátek zavěsit volně na výstřih vpředu nebo vzadu. Je to perfektní řešení pro večerní šaty s hlubokým výstřihem na zádech. Vzorovaná mašle na krku se skvěle hodí k výrazným outfitům s koženou bundou nebo džínami.

Velké velikosti šátků se skvěle hodí jako ozdoba na hlavu, například jako turban. Na internetu najdeme mnoho inspirací a instruktážních videí, jak takový šátek uvázat, abyste dosáhli podmanivého efektu. Na přehlídkových molech jsme v této sezóně mohli vidět velký návrat do šedesátých let. V té době vládly šátky uvázané tak, aby zakrývaly čelo a temeno hlavy. Často se také zavazovaly vzadu, pod linií vlasů.

Módním doplňkem této sezóny jsou šátky svázané dohromady s culíkem nebo drdolem vzadu na hlavě. Šátek může volně viset nebo být uvázán do mašle.

Popruh na kabelce je skvělý způsob, jak osvěžit tašku. Díky takto jednoduchému postupu může kabelka, která mohla dlouho ležet nepoužívaná, dostat nový život.

Tuto sezónu šály nahrazují trička také. Jak? Uvážeme je na poprsí. Takovou variantu lze nosit s bundami, koženými bundami a dokonce i v kombinaci s kabátem. Vzorované šátky doplněné džínami s vysokým pasem jsou absolutním hitem.



Alternativa pro každého

Nošení šátků je nejlepší způsob, jak osvěžit svůj vzhled. Je to skvělý doplněk pro každého bez ohledu na věk. Kromě hedvábí můžeme použít i látky jako velur a satén. Velurový turban na hlavě, připomínající ty z dvacátých let, bude skvělým doplňkem, pokud máte rádi vintage styl. Určitě dodá vašemu stylingu nádech extravagance. Satén je ideální pro každodenní nošení i pro večer. 

Udělej si sám!

Skvělý nápad je také používat "recyklované" materiály. Šátek nebo gumičku si pak můžeme vyrobit sami z materiálů, které již máme po ruce. Můžete použít staré halenky, šaty nebo košile, které už nenosíte a povalují se ve skříni. 

- Fotky - Pinterest

Související produkty

Komentáře ()

Nakládka...