Nové přírodní tkaniny

Venkovní teplota pomalu stoupá a naše šatníky by již měly být připraveny na nadcházející léto. Oblečení vyrobené z přírodních tkanin bude v této zvláštní době fungovat nejlépe. Naštěstí jsme dostali čerstvou zásobu přírodních látek, jako je bavlna a len. 

Bavlna - nové produkty

Nabízíme vysoce kvalitní látky, které odebíráme od nejlepších dodavatelů. Jsme si dobře vědomi toho, že komfort nošení vlastnoručně šitého oblečení závisí na typu materiálu. Díky tomu můžete vytvořit pohodlné, ale dobře vypadající oblečení pro každodenní použití. Bavlněné látky v metráži jsou vynikající volbou pro vzdušné, prodyšné šaty, halenky a kalhoty. Novou dodávkou je velké množství designů. Zvláště doporučujeme naše značkové látky ze 100% bavlny!

Prádlo - nové produkty 

Přírodní lněné tkaniny jsou vynikající volbou na léto. Díky kterému vytvoříte oblečení, které umožní vašemu tělu dýchat. Len v metráži je zároveň jednou z nejpevnějších a nejodolnějších surovin používaných v oděvním průmyslu. Len na šaty má neobvyklé vlastnosti, které se u jiných materiálů těžko hledají – v létě příjemně chladí a v zimě hřeje. Náš internetový obchod s látkami je jedinečným místem, které střeží kvalitu. Prádlo v metráži je pečlivě vybíráno, takže získáte produkt vynikající kvality, dostupný v široké škále barev a širokém cenovém rozpětí. Nová dodávka lnu je naprostá klasika v osvěžených barvách: korálová, hořčicová, olivová, malinová, mátová atd. 

Letní vzory

Náš velkoobchod nabízí široký výběr vzorovaných a potištěných materiálů přírodního původu, což vám dává neomezené možnosti vytvářet krásné výtvory. Na jaře nesmí v šatníku chybět vzory! Bavlněné látky s potiskem jsou ideální pro halenky, šaty a vzdušné letní oblečení. Některé najdete za zvýhodněné ceny. Buďte připraveni na léto! 

Jaké vzory zvolit?

Klasicky, jako každou sezónu, ani tento seznam květin nemohl chybět. Jaru a létu vládnou velké, nápadné květy v živých tropických barvách. Dalším velkým  trendem jsou etno vzory v zemitých tónech - doporučujeme zejména fanouškům přírody a cestování.  Největším překvapením letošní sezóny jsou vzory inspirované 90. léty. Řetízky, hvězdice, XXL květiny, medúzy, kotvy v intenzivních barvách. To, co se kdysi zdálo "kýčovité", se nyní vrací jako bumerang! Pro milovníky jednodušších vzorů doporučujeme látky s geometrickými vzory nebo pruhy.

Dejte nám vědět, jestli jste připraveni na léto!

Komentáře ()

Nakládka...