Karnevalové látky

Karneval začíná! Hrací období začalo 6. ledna a určitě potrvá až do února. Letos sice slavíme jinak než obvykle, ale to, co se někteří lidé snaží zpestřit večery, je koneckonců čas zimního šílenství, maškar a bouřlivých večírků. Každý z nás si v této době chce pořídit originální oblečení, přizpůsobené tématu večírku nebo jen vypadat elegantně a bláznivě na setkání s přáteli. Můžeme si pořídit ležérní outfit, nosit odvážnější, sexy outfity nebo se stát naší oblíbenou postavou z pohádky či filmu a cítit se v tomto outfitu fantasticky. Pokud plánujete ušít takový kostým sami, stojí za to přemýšlet o látce, ze které by byl takový outfit vyroben.  

Stříbrná a třpytivá 

Nejmódnějším tématem karnevalových večírků posledních let je estetika 20. let minulého století. Při výběru látek na retro večerní šaty, od kterých je velmi těžké odtrhnout oči, můžeme s jistotou sáhnout po látkách s flitry, třásněmi odrážejícími světlo nebo šitých stříbrnou či zlatou nití. Takové látky jsou ideální pro vytváření glamour stylů, klasických i extravagantnějších.  

K takovému stylingu se skvěle hodí jak lesklé látky , tak matné, hladké, které mohou být skvělým základem například pro malé černé šaty. V tomto případě doporučujeme kostýmové látky z naší nabídky.

Protančím celou noc 

Šaty do spodního prádla se špagetovými ramínky jsou v posledních letech naprostým hitem.  Takové šaty budou perfektní volbou. Je tlumená, sexy a rafinovaná. A hlavně pohodlné! Splývavý šifon, jemný bavlněný nebo hedvábný satén , stejně jako žakárová nebo velurová tkanina budou v tomto případě skvěle fungovat. Náš outfit musí přežít celou noc šílenství, proto si pořiďte kvalitní materiály, které nebudou omezovat v pohybu a zároveň umožní naší pokožce dýchat. 

Ležérní s drobným nádechem 

Ne každý má rád honosné večírky, mnohem častěji se vídáme s přáteli doma nebo pořádáme taneční večery, které jsou svým charakterem mnohem neformálnější. V takové situaci se stále můžeme oblékat módně a okouzlit ostatní hosty svým stylingem. K tomu stačí nabírané rukávy! Smyslné, průhledné nebo bavlněné. Skvěle se hodí i na karnevalové šaty. Můžete ho nosit přímo pod šaty nebo ho kombinovat s džínami. Takové šaty z jemné organzy, ušlechtilého šifonu, vyztuženého tylu nebo hladké bavlny se cítí skvěle v každé společnosti. 

Retro taneční párty 

Oversized límce, černobílé  puntíky, květinové motivy, efektní mašle. Karneval se ponese ve znamení nostalgie. Touha po módě 70. a 80. let je patrná zejména v současných trendech a každá z těchto možností bude dobře fungovat na karnevalové párty. 

Komentáře ()

Nakládka...