Co si obléct na svatbu? Trendy 2021

Svatební horečka pokračuje. Tato sezóna bude opravdu bohatá na speciální akce V první řadě je třeba poznamenat, že letos máme na jedné straně ceremoniály, které byly na rok 2021 plánovány již delší dobu, ale jsou i takové, které musely být ze zřejmých důvodů přesunuty z roku 2020. Ovlivnila pandemická situace svatební trendy? Už víme, že ne všechny! Výběr svatebního tématu a hostiny je i nadále oblíbeným trendem pro sezónu 2021/2022. 

Trendem, který si epidemická situace vynutila, je oslava svatby na domácí zahradě nebo v bytě - což se dříve příliš často nestávalo. Jedno víme jistě – pandemie nás naučila rychle se přizpůsobit nové situaci. 

Barvy 

Letošní barevné hity, a to jak v módě, tak v dekoraci, se ukázaly  být: Ultimate Green - Sytě zelená s nádechem modré. Fired Brick - Silná a pevná tmavě vínová barva, lehce zaprášená s hnědou. Klasická modrá - Klasická modrá. Zelený lesk - žlutý, kyselý - zelený. Rose Tan - jemná, tmavě růžová růžová. 

Šaty na svatbu

Nejdůležitější je, abyste se ve zvoleném outfitu cítili dobře, protože se v něm budete bavit pravděpodobně až do rána. Ujistěte se, že šaty jsou pohodlné a vyrobené z dobrého materiálu. 

Minimalismus

Pokud se zaměříte na jednoduchost a minimalismus, budou perfektní šaty ve stylu hedvábného nebo saténového spodního prádla. K tomu si můžete vybrat velmi jednoduché  a jemné šperky nebo vsadit na extravagantní doplňky. Pro tuto příležitost se budou skvěle hodit i hedvábné, uniformní, lehké košilové šaty. S botami se pak můžete vyřádit. Boty se zvířecím vzorem jsou v této sezóně módní. 

Jednoduchý střih, který zdůrazní pas s klasickým výstřihem do V a límcem. Přidejte přirozenou barvu a jemný vzor! Někdo by mohl říci, že šaty na svatbu by měly být dlouhé, ale stále častěji volíme kratší outfity na letní svatby. Smyslné žakárové košilové šaty určitě zaujmou! Zde se můžeme vyřádit s materiálem - žakár bude perfektní nejen jako šaty, ale také jako sako nebo sukně. Látka se sama brání díky reliéfním vzorům, které vytvářejí úžasný efekt! 

Extravagance

Pokud se rádi vyřádíte se vzory a střihy. V roce 2021 máme dobrou zprávu, že se nevzdáváme volánků, obrovských, nabíraných rukávů a rozšířených kalhot. Bavte se s módou do sytosti! Skvěle poslouží i velké mašle a tropické vzory. 

Pokud rádi záříte, flitry budou perfektní a dodají vašemu stylingu glamour styl. V této sezóně jsou velmi oblíbené asymetrické kreace, takže šaty s jedním ramenem otevřeným budou skvěle fungovat a nikdo kolem vás nebude lhostejně procházet.

Romantické šaty s obláčky jsou perfektním outfitem na svatbu v roce 2021. Kromě obláčků věnujte pozornost vzoru a látce - v této sezóně existuje mnoho variací květin a čím vzdušnější a splývavější šaty, tím lépe.

Tylové šaty na svatbu jsou skvělou volbou pro ženy, které mají rády lehké, elegantní styly. Vynikající náhražkou je organza, která je tužší než tyl. Máme pro vás celou řadu barev, které dokonale odpovídají letošním trendům. Takové šaty budou vypadat fenomenálně v jakékoli délce.

Tkanina

Jsme rádi, že vám můžeme připomenout, jaké látky se v této sezóně vyplatí použít. 

Lurex - Splývavý a jemný materiál, díky kterému dokonale přiléhá k postavě. Máme neutrální barvy pletenin, spadající do béžové a růžové. Pokud jste však fanouškem hitových stylů, máme pro vás i kontrastnější barvy, jako jsou: chrpa, zlatá a amarant. Flitry navíc dodají stylingu glamour charakter.

Vlněný krep - Vlna s krepovou vazbou, díky které je lehčí a tenčí. Nabízíme nejmódnější barvy vlněného krepu, ze kterého si můžete ušít například oblek. Je však třeba si uvědomit, že tento materiál se nejlépe hodí jako kostým nebo svrchní oděv, protože se jedná o 100% vlnu a má tepelné vlastnosti.

Hedvábná organza - Organza je z přírodního hedvábí poměrně tuhá. Máme různé barvy, perfektně zapadá do letošních trendů. Dlouhé outfity s obálkovým výstřihem, vyrobené z průhledné organzy nebo látky zdobené flitry, budou vypadat nejlépe s minimalistickými doplňky. 

Mušelín - Velmi jemný materiál. Vyznačuje se především svou lehkostí, což z ní dělá ideální materiál na léto. V naší nabídce najdete krásné vzorované mušelíny s květinami nebo motýlky. 

Satén - Hladká a splývavá látka. Na jedné straně lesklé a na druhé matné. Perfektně sedí a dobře se hodí do velmi elegantních, důstojných, plesových tvarů.

Krep - Pružný a měkký materiál, odolný proti pomačkání. Krep se dodává v  mnoha variantách, které se liší složením a tloušťkou. Vypadá skvěle v případě upnutých šatů. 

Šaty cadi - ideální pro každou příležitost.

Bav se! Přejeme vám nezapomenutelnou noc

Komentáře ()

Nakládka...