Nakupování s návrhářkou Izabellou Kłos - reportáž

V sobotu 3. července se v našem skladu uskutečnilo setkání s Izabellou Kłos, designérkou z Poznaně. Byla to další šance získat zdarma rady nebo tipy na výběr látek pro vaše projekty. O letošních prázdninách se takových setkání uskuteční několik, sledujte průběžně naši fanpage - brzy se dozvíte o dalších setkáních.

Během návštěvy návrháře se našim zákazníkům dostalo odborné pomoci při výběru látek. Proběhly také inspirativní rozhovory na téma módy a konzultace nám otevřela oči pro zcela nová řešení.

O značce

Značka Izabella Kłos je nadčasová klasika a elegance zlomená nádechem šílenství, které má v sobě každý z nás. Díky svým dlouholetým zkušenostem se zakázkovým šitím se návrhářka dokonale seznámila s potřebami žen – a v reakci na ně vznikla značka, která si klade za cíl především vyzdvihnout a zdůraznit ženskost. Tradiční krejčovství, nejkvalitnější látky a smysl pro detail jsou některé z rysů, které značku definují. Významnou součástí řemesla je ruční práce, která dokazuje jedinečnost a jedinečnost každého projektu. Přirozenou silou žen je návrhářčina největší inspirace, která v kombinaci s tradičními i moderními krejčovskými metodami umožňuje vytvářet jedinečné, nadčasové kolekce.

Domluvte si schůzku ke společnému nákupu a získáte 10% slevu na další nákup v našem velkoobchodě.


spotkanie z projektantką w IzpoluSpotkanie z projektantką w Izpolu

Komentáře ()

Nakládka...